17. joulukuuta 2017

Muistojen Tonttupolkka

Sukkafinlandian ensimmäinen etappi starttasi itsenäisyyspäivänä ja mikä herkku ohje sieltä paljastuikaan!


TiiQ:n In Memoriam sukka ohjeineen on niin täydellinen kuin mun mittapuulla vain on mahdollista! Siinä vaiheessa kun mulla ei ole tarvetta säveltää mallia "paremmaksi" ja ohje saa mut, tapoihin pinttyneen jäärän, opettelemaan pari uutta tekniikkaa (Tubular CO kahdella erivärisellä langalla ja pitkien langanjuoksujen nostaminen seuraavalla kerroksella), ei homma voi enää paremmaksi muuttua.

Tosin viimeistelyssä homma sitten meni vähän plörinäksi, kun pingotuksessa lankadominanssi hävisi kokonaan ja kuvissa värit sekoittuvat keskenään... mutta itse matka oli yhtä nautintoa!

Seuraavaa ohjetta odotellessa vielä kuvat kirjoneuleista sekä työn oikealta että nurjalta puolelta, ennen viimeistelyä:Koska olen löysäilijä, niin tikuttelin sukat 2 mm puikoilla ja langat ovat harmaa Wendy Roam ja Puffalan Sukka Puffa värissä Tonttupolkka.

3 kommenttia:

  1. Hienot! Mie tykkäsin myös kovin tuosta mallista. Se on kyllä harmillista kun värit sekoittuu, itse olen vielä ihan toivottoman huono näkemään mille väreille niin käy.

    VastaaPoista
  2. On vaan valtavan kauniit. Tasainen käsiala, en kyllä itse onnistu noin tasaiseen kuvioon koskaan.

    VastaaPoista