4. syyskuuta 2013

Tuomiona sammakoituminen…?!


Taskutakki ei nyt ole edennyt olleskaan ilman pahemmanlaatuisia vastoinkäymisiä. Onneksi on olemassa Ravelry ja avuliaita kanssaneulojia.

Ensimmäiset ongelmat tuli vastaan ohjeen tulkinnassa, kun kirjaan oli eksynyt kirjoitusvirheitä. Seuraava ongelma olikin sitten pieni istuvuusongelma:Vaikka mulla onkin keskiarvoa leveämmät olkapäät, niin nekään eivät oikein riittäneet täyttämään leveää yläosaa. Muita ongelmia oli juurikin tuo aivan liian leveä takakpl ja eteen, kainaloon kertyvä kurttukasa sekä vyötärölle ulottuvat kädentiet. Huoh, tuli eka purkutuomio: purin jotain 20 krs:ta ja olkapäiden osuus näytti jo paremmalta. MUTTA muu istuvuus taas oli mitä oli:
Etuliehukkeet loppuu jo vyötäisille, mutta takakpl roikkuu peffan alapuolella ja muodostaa törkeän pussin!

Sulattelen nyt hetken vastoinkäymisiä… lopullinen tuomio taitaa kuitenkin olla purkaminen :( Lanka on sen verta ihanaa että tarvii arvoisensa neuleen. – Tähän väliin oli hyvä aloittaa uusi työ! Omasta päästä, koska valmiit ohjeet ei näköjään vaan ole se mun juttu…

5 kommenttia:

  1. Välillä ne vaan tökkii, ikävä kyllä. Itsellänikin on ollut viime aikoina enemmän purkamista kuin neulomista ja homman mielekkyyskin on ollut jo vaakalaudalla kun tuntuu ettei oikein ota sujuakseen. Mennään kuitenkin sitkeästi eteenpäin ja odottelen innolla mitä ihanuuksia mielesi syövereistä puikoille seuraavaksi soljuukaan : ) Tsemppiä !

    VastaaPoista
  2. Voi harmi! Mutta lanka on kyllä kaunis! Mie kävin juuri hakemassa tänään tuon lankaleikki kirjan postista, pitääpä siis muistaa tarkistaa ennen neulomisen aloittamista mitä netin syövereistä malleista löytyy..

    VastaaPoista
  3. Mulla kanssa taskutakki työn alla ja olen kyllä aika pettynyt ohjeeseen. Veeran ohjeet on aina ennen olleet todella selkeitä, mutta nyt...voi peeveli!!

    VastaaPoista