31. joulukuuta 2013

Kertakaikkisen mahtava neulevuosi!Vaikka muun elämän kohdalla kuluneen vuoden olisi voinut pikakelata eteenpäin tai vaikka hypätä kokonaan yli, niin neulevuotena tää on ollut yksi parhaista!

Olen opetellut mulle uusia tekniikoita, kuten parsimisen, intarsian, uusia luomis- ja päättelytekniikoita... ja varmaan muutakin, mitä ei just nyt tuu mieleen...

Sain sotkettua neuleet myös sisusteluun! :D

Uskaltauduin Knit’n’Tag tapahtumaan kertomaan neulebloggailusta ja -suunnittelusta vieraiden ihmisten eteen! Hui! Onneksi joukossa ei lopulta tainnut olla montaa täysin vierasta ihmistä :)

Vuoden mittaan olen tietysti aina mahdollisuuksien mukaan osallistunut muihinkin neuletapahtumiin, miitteihin, KIPpailuun, messuille ja jo perinteeksi syntyneelle neuleristeilylle – ja pakko kehua, että Turun neulojat on mitä mahtavinta seuraa!

Sain vihdoin aikaiseksi oman kaupan Ravelryyn!

Ja nyt viimeisimpänä, eikä todellakaan vähäisimpänä: multa löytyy ohje Ullan 2014 kalenterista, jolla juhlistetaan 10-vuotista taivalta!


Ei siis yhtään hassumpi neulevuosi. Ja ensi vuodeksi onkin jo suunnitteilla suuruudenhulluja tavoitteita teemalla 14 in 2014!

3 kommenttia:

  1. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavan kuuloinen neulevuosi sinulla! Minun uuden vuoden lupaukseni on,että alan nyt tosissani työstämään sitä pandaneuletta, jonka ohjeen sain sinulta testineulottavaksi!

    VastaaPoista
  3. Jatkaa samaan loistavaan malliin ja oikein hauskaa vuoden vaihdetta sinulle ; ) Ihanat sukat !

    VastaaPoista