8. huhtikuuta 2014

Edelleen vihreällä linjalla

Mun lankapiirongista löytyy erikseen oma laatikko luksus sukkalangoille. Sieltä löytyy yksittäisiä ihanuuksia, joista ei vaan näytä tulevan sukkia… koska en juuri nyt tarvitse lisää sukkia. Tykkään kuitenkin tehdä suurempia töitä fingering paksuisista langoista ja sain loistavan idean yhdistää useampaa vihreää sävyä yhdessä kaurapuuron kanssa raidoiksi:Luksuslangoistani uhrasin tähän tulevaan projektiin Laikalankaa, Sukkapuffaa, Väiskiä ja Noroa (linkit Rav stashiin).


I have yarn bureau, that has an own drawer for my luxury sock yarns. There are single lovely yarns, that doesn’t seem to became socks… ‘cause right now I’m not in need of new socks. I do love though to knit bigger projects in fingering and I got an excellent idea to combine several green tones together with oatmeal to stripes.

1 kommentti:

  1. Minultakin löytyy sukkalankoja, joita joko en haluaisi uhrata sukkiin tai en muuten vain näe sukkina. Huivien neulomista taas rakastan, ja kuten Daybreakit ovat opettaneet, erityisesti raidallisten huivien. Mutta vihaan pingottamista! Minulla on matala verenpaine eikä mitään muuta pingotustilaa kuin lattia. Viisi minuuttia kökkimistä nuppineulojen kanssa ja pää on jo aivan sekaisin ja olo hirveä. Olen alkanut harkita jonkun pingotuskeppisetin hommaamista, jos se vähän helpottaisi työtä, sitten voisin ehkä taas jatkaa huivilinjalla.

    Sinun raitahuivistasi näyttäisi kuvan perusteella olevan tulossa ihana ja harmoninen. Ja se aiheutti oman raitahuivihinkuni kasvamisen, hui...

    VastaaPoista