25. elokuuta 2015

Tubulaaria

Neuloin tuossa alkukesästä Byzantium topin testineuleena Irina Anikeevalle ja opin samalla jotain mulle uutta: Tubular Bind Offin. Ihastuin tekniikkaan ja opettelin saman tien myös Long Tail Tubular Cast Onin (Mulla ei siis ole mitään tietoa tekniikoiden mahdollisista suomenkielisistä nimistä, saa vinkata!), joka ei antanutkaan ihan samanlaista lopputulosta… Ero ei ole iso, mutta päättelynä reunasta tulee hieman napakampi / In the beginning of summer I test knitted Byzantium top for Irina Anikeeva and learned something new: Tubular Bind Off. I fell in love with the new technique and learned right away also Long Tail Tubular Cast On that didn’t give quite the same result… The difference isn’t big, but with bind off the edge is a bit snugger:


Kuvassa on nyt kaksi eri kokoista pipoa päällekkäin eli ero ei ihan noin suuri ole :D Päällimmäisessä reuna vetää kuitenkin hieman enemmän sisäänpäin. Sormilla hipeltäessä eron huomaa kuitenkin heti.

Opeteltuani nämä uudet tekniikat, en varmaan vähään aikaan muita käytäkään 1 o, 1 n -joustinneuleessa!

There’s two different size beanies in the picture so the diverse isn’t quite that big :D The edge off beanie on the top pulls a bit inward. With your fingers though you can feel the difference immediately.

After learning these new techniques I won’t be using for a while any others for 1x1 rib!

Ai niin, kuva vielä Byzantiumista / and a picture of Byzantium top:


5 kommenttia:

 1. Upea tuo neulekuva puserosta. Ethän tarvitse siihen testineulojaa? :D

  VastaaPoista
 2. Mä olen siis testineulonut tuon Irinalle ja ohje on ostettavissa Ravelryssä. Linkki on tuossa heti ekassa lauseessa :)

  VastaaPoista
 3. Aivan :D minä jotenkin sisäistin vain tuon päättely homman ja pipot :D

  VastaaPoista
 4. Mä olen käyttänyt tuota luomistapaa onteloneuleessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aha, eli jos olisin perehtynyt onteloneuleeseen niin tää oliskin ehkä ollut jo tuttu tekniikka... En ole koskaan testannut onteloneuletta. Pitäisi varmaan.

   Poista